Over TP Bewindvoering

Wij zijn een bewindvoeringskantoor waarbij persoonlijk contact en bereikbaarheid essentieel zijn. Hierom hebben we een kantoor met een bezoekadres. Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen Noord, ook wel de Waalsprong genoemd. We vinden bereikbaarheid enorm belangrijk. Dit geldt zowel op locatie, per e-mail, telefonisch maar ook via WhatsApp. Naast persoonlijk contact vinden wij openheid en eerlijkheid ontzettend belangrijk. Wij moeten immers samenwerken. Het is belangrijk dat dit gebeurt met vertrouwen in elkaar.

Tessa Peters - Bewindvoerder

Tessa Peters is de bewindvoerder van TP Bewindvoering. Dit betekent dat er binnen de organisatie maar één aanspreekpunt is. Dit zorgt ervoor dat je altijd direct contact hebt met jouw bewindvoerder. Uiteraard is er een achtervang, die ervoor kan zorgen dat er in noodgevallen gehandeld kan worden.
Tessa Peters - Bewindvoerder

Wie is Tessa Peters

Ik, Tessa Peters, heb in 2020 de studie Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij een bewindvoeringskantoor; daarnaast sinds 2019 ook als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik de kwaliteit en deskundigheid kan waarborgen. Dit maakt dan ook dat ik in 2020 heb besloten om een bewindvoeringskantoor te starten. In 2021 werd deze droom werkelijkheid. Wil je meer over Tessa Peters of TP Bewindvoering weten? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.